Pokažite jezik težavam v ustni votlini

 Gengigel uredništvo

Gengigel uredništvo

Vsako leto 20. marca svet praznuje Svetovni dan ustne higiene. In tudi pri Gengigelu smo se odločili obeležiti ta poseben dan s kampanjo »Pokažite jezik težavam v ustni votlini«.

Za zdravje svoje ustne votline lahko največ naredimo z ustrezno higieno. Jezik lahko pokažete težavam z rednim čiščenjem zob dvakrat na dan, nitkanjem enkrat na dan in redno uporabo Gengigel hidrogelne ustne vode.

Gengigel hidrogelna ustna vodavsebuje hialuronsko kislino in je primerna za ohranjanje zdravja v ustni votlini, zato jo je priporočljivo uporabljati kot del vsakodnevne ustne higiene.

Poleg vsakodnevne nege dlesni in zob moramo redno hoditi k zobozdravniku in enkrat na leto obiskati ustnega higienika. K zdravju ust veliko pripomore tudi zdrava prehrana, saj lahko uživanje industrijsko predelane hrane poškoduje zobe in obzobne strukture, hkrati pa lahko spodbudi nastanek parodontalnih bolezni.

Včasih pa moramo za zdravje svoje ustne votline narediti malo več kot le pokazati jezik težavam. Takrat vam lahko prav pridejo izdelki Gengigel, ki pomagajo pri vsaki tegobi.

Pokažite jezik aftam in obolelim dlesnim z Gengigel gelom!
Gengigel gel  je posebej primeren za lažje dostopna mesta ustne votline pri različnih parodontalnih boleznih (gingivitis, parodontitis), aftah in drugih ustnih razjedah.


Pokažite jezik vnetju obzobnih tkiv z Gengigel pršilom
Gengigel v obliki pršila  je še posebej primeren za uporabo na težje dostopnih mestih ali bolečih predelih v ustni votlini.

Ne pozabite na jezik!

Preden pokažete jezik težavam v ustni votlini pa poskrbite za čistočo in zdravje svojega jezika. Med redno nego ustne votline marsikdo pozabi nanj, a ima čiščenje jezika več prednosti:
•    izboljšano zdravje zob in dlesni
•    boljše zaznavanje okusov
•    prijetnejši ustni vonj


Za čist jezik lahko poskrbite z uporabo zobne ščetke ali strgala za jezik, med katerimi je ščetka manj učinkovita, kovinsko strgalo pa bolj. Vzelo vam bo le nekaj sekund, a verjemite, da boste kmalu občutili razliko.

 

Izdelki Gengigel

Izdelki Gengigel so na voljo na spletu, v vseh lekarnah, specializiranih trgovinah in prodajalnah DM.

Gengigel
close