O GENGIGELU

Kaj je Gengigel?

Gengigel je edinstvena, patentirana paleta izdelkov za nego ustne votline, ki z naravnimi zdravilnimi lastnostmi hialuronske kisline poskrbijo za odpravljanje ┼ítevilnih ustnih stanj, povezanih z bole─Źino in vnetjem. Gengigel ustavi krvavitve, celi in pospe┼íuje obnavljanje dlesni, pomirja bole─Źino ter je klini─Źno dokazano u─Źinkovit pri prepre─Źevanju in odpravljanju parodontalnih bolezni.

Brez ne┼żelenih u─Źinkov

Vsi izdelki Gengigel so varni za uporabo in nimajo znanih kontraindikacij ali ne┼żelenih u─Źinkov.

Gengigel lahko brez omejitev uporabljajo vsi, tudi otroci, nose─Źnice, doje─Źe matere, starostniki in sladkorni bolniki. Medsebojno vplivanje z zdravili ni znano, zato se lahko uporablja tudi pri specifi─Źnih terapijah, npr. med zdravljenjem z antibiotiki.

Tehnološko dovršeni izdelki

Gengigel izdelujejo v Italiji z uporabo najsodobnej┼íih biotehnolo┼íkih procesov. Izdelki ustrezajo najvi┼íjim standardom dobre laboratorijske prakse (GLP) in ISO standardom. Gengigel temelji na konceptu aktivnega matriksa; z drugimi besedami, me┼íanica biopolimerov deluje sinergisti─Źno s hialuronsko kislino, kar da formulaciji bioadhezivne lastnosti in sposobnost tvorjenja filmov, ki prekrijejo povr┼íino dlesni in se na njej tudi obdr┼żijo.

Za profesionalno uporabo

Poleg linije izdelkov, namenjene potro┼ínikom, ponuja Gengigel tudi posebno, popolnoma namensko linijo izdelkov za najbolj zahtevno profesionalno uporabo. Zobozdravstvenim strokovnjakom so na voljo izdelki na osnovi hialuronske kisline, ki omogo─Źajo uporabo v razli─Źnih zobozdravstvenih aplikacijah: parodontologiji, operacijah ustne votline ter higieni in preventivi.

Edinstvene formulacije Gengigel Prof linije predstavljajo inovativno re┼íitev za paciente, saj s svojo visokotehnolo┼íko hialuronsko kislino pospe┼íujejo procese celjenja in obnavljanja ustnih tkiv, zmanj┼íujejo bole─Źino in nelagodje ter spodbujajo protivnetne in antiedematozne procese.

Hialuronska kislina

Gengigel vsebuje hialuronsko kislino visoke kakovosti in ─Źistosti.

Za sestavo Gengigela je zna─Źilna hialuronska kislina visoke molekulske mase, ki je podobna naravni hialuronski kislini v tkivu dlesni. Hialuronska kislina (znana tudi kot hialuronan) je naravna sestavina zdravih vezivnih tkiv v na┼íem telesu. Na┼íe telo naravno proizvaja hialuronsko kislino, vendar se potrebe s starostjo, kadar se ne po─Źutimo dobro in kadar je prisotna po┼íkodba ali oku┼żba, znatno pove─Źajo.

Hialuronska kislina se med drugim nahaja v o─Źesni steklovini, popkovini, sklepni teko─Źini, hrustancu, ko┼żi patudi v dlesnih, kjer ima prav posebno vlogo. Zaradi svojih izjemnih lastnosti deluje protivnetno, ┼í─Źiti pred oku┼żbami in je antioksidant, hkrati pa obnavlja tkiva, pospe┼íuje celjenje in zmanj┼íuje otekline.

O Gengigelu

*Vir: ePharma MAT december 2020

Mnenja uporabnikov

Izdelki Gengigel

Izdelki Gengigel so na voljo na spletu, v vseh lekarnah, specializiranih trgovinah in prodajalnah DM.

Gengigel
close