Naročilo vzorca

*
Vzorec izdelka Gengigel naročam
*
Kje ste dobili nasvet za uporabo izdelka Gengigel?
*
Ste v preteklosti že uporabili katerega od izdelkov linije Gengigel?
*
Kje najpogosteje iščete informacije o zdravju ustne votline?

Zahvaljujemo se vam za odgovore.

Vabimo vas, da prek spodnjega obrazca naročite brezplačni vzorec. Ker so zaloge omejene, vas prosimo, da oddate le eno naročilo. Hvala za razumevanje!

*
Kateri vzorec bi želeli preizkusiti?
*
Naziv
*
Ime
*
Priimek
*
Rojstni datum (na primer 22-02-1980)
*
Ulica
*
Hišna št.
*
Poštna številka
*
Kraj
*
Država
*
E-naslov
Seznanjen sem, da ne morem prejemati e-novic oz. prilagojenih e-novic, sodelovati v različnih akcijskih ponudbah, nagradnih igrah, trženjskih raziskavah, prejemati brezplačne vzorce, če soglasja ne podam, saj mi Medis, d.o.o., ne more zagotavljati storitve brez obdelave mojih podatkov.

Seznanjen sem s Politiko zasebnosti in s tem s: pravno podlago za obdelavo in obdobjem hrambe mojih osebnih podatkov; Seznanjen sem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tretjim osebam oz. povezanim družbam; Seznanjen sem s svojimi pravicami, povezanimi z obdelavo osebnih podatkov, še posebej z mojo pravico do preklica soglasja. Soglasje lahko prekličem kadarkoli na gdpr@medis-health.com brez negativnih posledic.

Seznanjen sem z dejstvom, da lahko Medis, d.o.o., moje osebne podatke izvaža v tretje države, pri čemer je za varnost mojih osebnih podatkov ustrezno poskrbljeno.
 
Gengigel
close